Werk mee aan Nosta, word Nostafari!

Nostafari spelen een belangrijke rol in de uitbouw van Nosta, het zijn namelijk onze geweldige vrijwilligers. Ze helpen waar nodig met allerlei taken: ze voorzien het publiek van drankjes, ze overspoelen het land met flyers en affiches, ze kokkerellen voor de wereldsterren van morgen, ze bemannen de inkom, enzovoort!

In ruil voor jouw inzet krijg je een vrijwilligersvergoeding, kan je gratis naar onze concerten, voorzien we je regelmatig van enkele drankjes, krijg je het Nosta World Domination t-shirt en word je uitgenodigd op het legendarische eindejaarsfeest van de Nostafari Movement.

Barwerking          Promo          Koken          Crew          Techniek          Denk Mee

Naar het invulformulier!

Barwerking

Geen concert zonder drankje dabei. Je bemant de toog en zorgt ervoor dat niemand met dorst huiswaarts keert. Daarbij is netheid en een vriendelijke aanpak voor ons een must. De straffe concerten pik je zomaar mee!

Promo

Met jouw fenomenale café-netwerk en uitbulkende concertkalender zorg je er mee voor dat Nosta word on the street wordt. Je verspreidt affiches en flyers op plekken die er toe doen en plaatst welgemikte social media-invites om zo de ticketverkoop richting nieuwe hoogtes te stuwen.

Koken

Topprestaties op het podium hebben nood aan good food in de maag. Jij zorgt ervoor dat de wereldsterren van morgen – veggie of niet – een nummer opdragen aan jouw keukenkunsten. Soep en dessert mogen, rock & roll hoofdschotels moeten.

Crew

Tickets checken aan de entree, de backstage bewaken op uitverkochte avonden, de parking checken, … Er komt heel wat kijken bij een concert. Allround productie iets voor jou? Word Nostafari!

Techniek

Jouw habitat bestaat uit stagehands, DMX, podium-elementen, XLR, ..?  Een avond het geluid mixen of de lichten laten meeswingen met de band? Alles kan in Nosta. Of toch bijna!

Denk mee

Concerttips op overschot? Denk je graag mee aan het groter plaatje? Zitten er eco-ideeën te borrelen? Welkom aan boord! Naast de hands on-aanpak moet er uiteraard ook aan tafel gezeten worden. Zet jij met een heldere visie mee de grote Nosta-lijnen uit?

Word dus Nostafari!

Heb je interesse om mee te werken in deze bruisende muzikale omgeving? Laat ons snel jouw interesse weten via onderstaand invulformulier. We maken dan snel een afspraak om kennis te maken, leggen de werking verder uit en kijken samen waar, hoe en hoeveel je kan bijdragen aan de werking.