Open/Close Menu Clubconcerten in Opwijk

Man Of The Year Zwangere Guy komt Opwijk platwalsen! 

Wie is Guy? Wel. Sloper van podia én records, eigenaar van de eerste gouden Nederlandstalige hiphopplaat in België, verzamelaar van 5 sterren-recensies, verzilveraar van nominaties en awards, moeiteloos vuller van vijf (!) Ancienne Belgiques.

Maar ook de plaat gaf de antwoorden. Guy is Brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid.

ZG heeft in de nasleep van ‘Wie Is Guy?’ alle festivals platgespeeld: Couleur CaféWerchterDown The Rabbit HoleDour en Lowlands en Lokerse Feesten. Daarnaast gingen tientallen clubs in België én Nederland gingen vlotjes voor de bijl.

Begin december, ofte negen maanden na zijn onthullende epos, beviel Guy van ‘BRUTAAL’. Een plaat die meteen aantoont dat hij nog maar aan het warmlopen is: waar hij op ‘Wie is Guy?’ nog terugblikte op gisteren en droomde van morgen, hoor je in ‘BRUTAAL’ iemand die zijn toekomst nu kan omarmen. En iemand die duidelijk gebleven is wie hij voordien al was.

Komend voorjaar passeert Zwangere Guy weer langs een boel steden, en zowat elke zaal – AB (drie keer!), TrixVooruit – verkocht op een paar dagen volledig uit. We hoeven dus niet meer uit te leggen hoe hard je z’n warm-upconcert in Opwijk wil meemaken. ZG ALL DAY, BABY!

Deze show is een samenwerking met HUSSLE.
De hiphopheadz van HUMBLE voorzien een bus heen én terug voor alle Dendermondse (Z)G’s! Alle info daarover via deze link
CategoryNieuws