Open/Close Menu Clubconcerten in Opwijk

De heren De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), weten niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-documentaire over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent.

Anno 2020 is dat niet anders: met frisse nieuwe singles (waaronder “Oostende”) onder de arm, trekt de groep naar de rockclubs en is hun kenmerkende panache alweer zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows, onder het motto “Duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar”.

Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

De Mens koos ons als enige plek in de regio (verder gaat hun exclusieve tournee nog  enkel langs Kortrijk, Gent, Hasselt en Antwerpen). In 2015 vulde de band al eens moeiteloos een hele Nijdrop, vier jaar later doen ze dat vermoedelijk dus moeiteloos over!

De Mens
AANWEZIG!-toer
12 maart 2020
Tickets & info via deze link.

CategoryNieuws