27
maart
€25
19:30
Nijdrop
Kloosterstraat 9

Opwijk, 1745 België
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zwangere Guy

try-out

Ook wij houden de deuren gesloten tot (op dit moment) 19 april, omwille van de broodnodige maatregelen rond de Corona-crisis. Daarom vervalt helaas ook de try-out van ZG op 27 maart.

We bekijken of er een nieuwe datum kan worden gevonden, eens er daarover duidelijkheid is brengen we via mail alle ticketkopers op de hoogte rond alle mogelijkheden.

Bedankt voor jullie begrip, let in de tussentijd goed op jezelf en elkaar en volg vooral alle richtlijnen van de overheid.

???????? ???
Wie is Guy? Wel. Sloper van podia én records, eigenaar van de eerste gouden Nederlandstalige hiphopplaat in België, verzamelaar van 5 sterren-recensies, verzilveraar van nominaties en awards, moeiteloos vuller van vijf (!) Ancienne Belgiques. 

Maar ook de plaat gaf de antwoorden. Guy is Brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid.

ZG heeft in de nasleep van ‘Wie Is Guy?’ alle festivals platgespeeld: Couleur Café, Werchter, Down The Rabbit Hole, Dour en Lowlands en Lokerse Feesten. Daarnaast gingen tientallen clubs in België én Nederland gingen vlotjes voor de bijl. 

Begin december, ofte negen maanden na zijn onthullende epos, beviel Guy van ‘BRUTAAL’. Een plaat die meteen aantoont dat hij nog maar aan het warmlopen is: waar hij op ‘Wie is Guy?’ nog terugblikte op gisteren en droomde van morgen, hoor je in ‘BRUTAAL’ iemand die zijn toekomst nu kan omarmen. En iemand die duidelijk gebleven is wie hij voordien al was.

Komend voorjaar passeert Zwangere Guy weer langs een boel steden, en zowat elke zaal  AB (drie keer!), Trix, Vooruit – verkocht op een paar dagen volledig uit. We hoeven dus niet meer uit te leggen hoe hard je z’n warm-upconcert in Opwijk wil meemaken. ZG ALL DAY, BABY!

?????? 
Deze show is een samenwerking met HUSSLE
??????
De hiphopheadz van HUMBLE voorzien een bus heen én terug voor alle Dendermondse (Z)G’s! Alle info daarover via deze link

.

Gegevens

Datum:
27 maart 2020
Tijd:
19:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Nog in Nosta...