27
maart
€25
19:30
Nijdrop
Kloosterstraat 9

Opwijk, 1745 België
Loading Events
  • This event has passed.

Zwangere Guy

try-out

Ook wij houden de deuren gesloten tot (op dit moment) 19 april, omwille van de broodnodige maatregelen rond de Corona-crisis. Daarom vervalt helaas ook de try-out van ZG op 27 maart.

We bekijken of er een nieuwe datum kan worden gevonden, eens er daarover duidelijkheid is brengen we via mail alle ticketkopers op de hoogte rond alle mogelijkheden.

Bedankt voor jullie begrip, let in de tussentijd goed op jezelf en elkaar en volg vooral alle richtlijnen van de overheid.

𝗭𝗪𝗔𝗡𝗚𝗘𝗥𝗘 𝗚𝗨𝗬
Wie is Guy? Wel. Sloper van podia én records, eigenaar van de eerste gouden Nederlandstalige hiphopplaat in België, verzamelaar van 5 sterren-recensies, verzilveraar van nominaties en awards, moeiteloos vuller van vijf (!) Ancienne Belgiques. 

Maar ook de plaat gaf de antwoorden. Guy is Brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid.

ZG heeft in de nasleep van ‘Wie Is Guy?’ alle festivals platgespeeld: Couleur Café, Werchter, Down The Rabbit Hole, Dour en Lowlands en Lokerse Feesten. Daarnaast gingen tientallen clubs in België én Nederland gingen vlotjes voor de bijl. 

Begin december, ofte negen maanden na zijn onthullende epos, beviel Guy van ‘BRUTAAL’. Een plaat die meteen aantoont dat hij nog maar aan het warmlopen is: waar hij op ‘Wie is Guy?’ nog terugblikte op gisteren en droomde van morgen, hoor je in ‘BRUTAAL’ iemand die zijn toekomst nu kan omarmen. En iemand die duidelijk gebleven is wie hij voordien al was.

Komend voorjaar passeert Zwangere Guy weer langs een boel steden, en zowat elke zaal  AB (drie keer!), Trix, Vooruit – verkocht op een paar dagen volledig uit. We hoeven dus niet meer uit te leggen hoe hard je z’n warm-upconcert in Opwijk wil meemaken. ZG ALL DAY, BABY!

𝗛𝗨𝗦𝗦𝗟𝗘 
Deze show is een samenwerking met HUSSLE
𝗛𝗨𝗠𝗕𝗟𝗘
De hiphopheadz van HUMBLE voorzien een bus heen én terug voor alle Dendermondse (Z)G’s! Alle info daarover via deze link

.

Details

Datum
27 maart
Deuren
19:30
Kostprijs
€25
Event Category:

Nog in Nosta...

29
mei

UITGESTELD ◆ De Mens ◆ SOLD OUT!

19:30
Nijdrop

⚠️ CONCERT 𝐃𝐄 𝐌𝐄𝐍𝐒 VERPLAATST NAAR 𝟐𝟗 𝐌𝐄𝐈. ⚠️ Gezien de recente en acute ontwikkelingen rond het Corona-virus in België, besloten we als organisatie om onze verantwoordelijkheid te nemen en het concert van De Mens van 12 maart uit te stellen naar 29 mei. Aangekochte tickets blijven geldig, ticketkopers worden via mail op de hoogte gebracht. Bedankt voor jullie…

30
mei

Muziekquiz

19:00
Nijdrop

De muziekquiz is terug! Opnieuw mag je een multimediale quiz verwachten met een waaier aan heel wat genres, gaande van pop, rock en wave over disco, groovy tunes en alternatieve indie-genres tot R&B, dance en commerciëlere stuff … maar ook alternatieve niche-genres, obscure underground-stuff en het hardere werk hebben een plaats in onze quiz. De…

08
juni

The Menzingers 🇺🇸 + Spanish Love Songs 🇺🇸

19:30
Nijdrop

The Menzingers (US) Since forming as teenagers in 2006, The Menzingers have shown their strength as rough-and-tumble storytellers, turning out songs equally rooted in frenetic energy and lifelike detail. On their new album Hello Exile, the Philadelphia-based punk band take their lyrical narrative to a whole new level and share their reflections on moments from…

01
augustus

Loco Loco Fest

15:00
Nijdrop

Ondertussen alweer de 17e editie van het hardcore/punk festival Loco Loco Fest. In 17 jaren gingen we van Opwijk naar Merchtem, van openlucht naar een indoorlocatie, om uiteindelijk in Nosta in Opwijk terecht te komen, voor een kleinschalig punkfestival in een gezellige setting. Bands worden binnenkort aangekondigd!