03
november
€15
19:30
Nijdrop
Kloosterstraat 9

Opwijk, 1745 België
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Fresku x Mocromaniac

Sir Jees

Timetable
19u30 deuren
20u30 Geile Gleuf Maddefakkers
21u30 Fresku x Mocromaniac

.

Afgelopen voorjaar brachten Fresku & MocroManiac het gezamenlijke album ‘Juice’ uit. Nosta haalt de twee toppers uit de Nederhop nu als eerste naar België met hun supercollab!

Op het album serveren de heren het beste van both worlds. Fresku en MocroManiac bespreken de meest uiteenlopende onderwerpen als de dood, vrouwen, de bankencrisis, chakra’s en liegende collega’s aan de hand van vlotte rijms en komische teksten. Het is echter niet de eerste maal dat ze samenwerkten. Eerder kwam MocroManiac ook al meerappen op ‘Kreeft’ (vanop het album ‘Nooit Meer Terug’ uit 2015, waarmee Fresku een Edison-nominatie op zak stak en Opwijk in lichterlaaie zette) en ze werkten samen op ‘Testosteronbommen’.

Voor MocroManiac begon het allemaal met de straathit ‘Hindabuilding’ met zijn oude groep HydroBoyz. Verder werkte hij samen met onder meer Yellow Claw, Ronnie Flex en Sevn Alias, waarmee hij miljoenen views haalde. 101Barz-sessies van MocroManiac staan garant voor miljoenen views. Anthem ‘Witlof’ ging de plaat nu vooraf. Ook daarin kaarten de rappers de verwrongen verhoudingen in de maatschappij aan. Ze hopen bijvoorbeeld de oh zo belangrijke liefde van de witte medemens te winnen. Vaste beatmaker Teemong voorzag het leeuwendeel van beats op de plaat en blikte de clip in.

Support door Geile Gleuf Maddefakkers

De GGM stonden al bij de eerste editie van Sir Jees op de planken. Hits als ‘Rimzzz’, ‘Drankjetongs’ en ‘Dansmachine’ lieten destijds de jeugd uit de Denderstreek niet ongemoeid.

Na een waardig afscheid op ‘Betong’-festival in thuisstad Aalst blijkt na drie jaar stilte de microbe nog steeds te kriebelen. Ewoud Braem en Bockie De Repper maken hun comeback in Nosta met een mix van classics en nieuwe tracks. De Frank Galans van de hiphop-scene zijn terug met méér drank, humor en sexyness dan ooit tevoren.

Afterparty door No Sleep Richy

No Sleep Richy aka Bassthug/Desq soigneert de platendraaiers voor, tussen en na de optredens. De vader van de Gentse hiphopparties smijt met gevaarlijk scherp.

€5 korting op combi-ticket met Zwangere Guy!

Nog geen maand eerder staat de Brusselse avond met Zwangere Guy, TheColorGrey en Le 77 op de planning van Sir Jees. Nosta ontvangt de die hard hiphopheads met open armen en geeft €5 korting aan al wie een ticket voor beide shows koopt. Waar? Hier!

Foto © Ilja Meefout

.

Gegevens

Datum:
3 november 2017
Tijd:
19:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, ,

Nog in Nosta...

01
augustus

Workshop: bouw je eigen modular delay

14:30
Nijdrop

Nosta loves modular. Samen met modular404  richten we een DIY-workshop in op zaterdag 1 augustus van 14u30 tot 18u. Tijdens deze workshop kan je zelf een eurorack delay module bouwen. Volledig corona-proof bovendien! De workshop wordt begeleid door Jan De Block van modular404, die zelf al verschillende delay modules heeft gebouwd en gemod. Interesse? Ofwel…

14
november

Muziekquiz

19:00
Nijdrop

⚠️ MUZIEKQUIZ VERPLAATST NAAR 14 NOVEMBER ⚠️ Gezien de recente en acute ontwikkelingen rond het Corona-virus in België, schuiven we de muziekquiz door van 30 mei naar zaterdag 14 november. Inschrijvingen blijven geldig, ploegen worden via mail op de hoogte gebracht. Bedankt voor jullie begrip, en take care. De muziekquiz is terug! Opnieuw mag je een multimediale…

21
december

De Mens ◆ SOLD OUT!

19:30
Nijdrop

⚠️ CONCERT 𝐃𝐄 𝐌𝐄𝐍𝐒 VERPLAATST NAAR 𝟐1 DECEMBER ⚠️ Gezien de recente en acute ontwikkelingen rond het Corona-virus in België, werd het concert op 12 maart geannuleerd en gingen we samen met de band op zoek naar een nieuwe datum. Eind mei bleek echter te vroeg, we schuiven het concert van De Mens andermaal door naar 21…

31
juli

Loco Loco Fest

15:00
Nijdrop

⚠️ LOCO LOCO FEST VERPLAATST NAAR 2021⚠️ Gezien de recente ontwikkelingen rond het Corona-virus, wordt Loco Loco Fest op 1 augustus 2020 geannuleerd en doorgeschoven naar 31 juli 2021. Op die manier kunnen we het festival in de beste omstandigheden voorbereiden en de best mogelijke line-up voorschotelen. Bedankt voor jullie begrip, en take care. Ondertussen alweer de…