14
november
€20
19:00
Nijdrop
Kloosterstraat 9

Opwijk, 1745 België
Loading Events

MUZIEKQUIZ

Van niche tot commercieel, van pop tot underground

⚠️ MUZIEKQUIZ VERPLAATST NAAR 14 NOVEMBER ⚠️

Gezien de recente en acute ontwikkelingen rond het Corona-virus in België, schuiven we de muziekquiz door van 30 mei naar zaterdag 14 november.

Inschrijvingen blijven geldig, ploegen worden via mail op de hoogte gebracht. Bedankt voor jullie begrip, en take care.


De muziekquiz is terug! Opnieuw mag je een multimediale quiz verwachten met een waaier aan heel wat genres, gaande van pop, rock en wave over disco, groovy tunes en alternatieve indie-genres tot R&B, dance en commerciëlere stuff … maar ook alternatieve niche-genres, obscure underground-stuff en het hardere werk hebben een plaats in onze quiz. De klemtoon ligt op muziek tussen eind jaren ’70 en 2020, maar uitstapjes naar de jaren ’60 of eerder zijn mogelijk.

Net als de algemene quiz werken we met afbeeldingen, tekst- en veel videofragmenten. Theorie wordt niet gevraagd maar we gebruiken wel vaak extra (al dan niet verborgen) tips die een hulp kunnen zijn op zoek naar de oplossing.

De muziekquiz vindt plaats op zaterdag 30 mei. Inschrijven kan met ploegen van vier deelnemers en kost €20. Let op! Je inschrijving is pas voltooid na bevestiging van betaling. Vanaf 19u kan u terecht aan de bar voor een drankje, om 20u start de quiz.

.

Details

Datum
14 november
Deuren
19:00
Kostprijs
€20
Event Categories:
,

Nog in Nosta...

01
augustus

Loco Loco Fest

15:00
Nijdrop

Ondertussen alweer de 17e editie van het hardcore/punk festival Loco Loco Fest. In 17 jaren gingen we van Opwijk naar Merchtem, van openlucht naar een indoorlocatie, om uiteindelijk in Nosta in Opwijk terecht te komen, voor een kleinschalig punkfestival in een gezellige setting. Bands worden binnenkort aangekondigd!

14
november

Muziekquiz

19:00
Nijdrop

⚠️ MUZIEKQUIZ VERPLAATST NAAR 14 NOVEMBER ⚠️ Gezien de recente en acute ontwikkelingen rond het Corona-virus in België, schuiven we de muziekquiz door van 30 mei naar zaterdag 14 november. Inschrijvingen blijven geldig, ploegen worden via mail op de hoogte gebracht. Bedankt voor jullie begrip, en take care. De muziekquiz is terug! Opnieuw mag je een multimediale…

21
december

De Mens ◆ SOLD OUT!

19:30
Nijdrop

⚠️ CONCERT 𝐃𝐄 𝐌𝐄𝐍𝐒 VERPLAATST NAAR 𝟐1 DECEMBER ⚠️ Gezien de recente en acute ontwikkelingen rond het Corona-virus in België, werd het concert op 12 maart geannuleerd en gingen we samen met de band op zoek naar een nieuwe datum. Eind mei bleek echter te vroeg, we schuiven het concert van De Mens andermaal door naar 21…