Open/Close Menu Clubconcerten in Opwijk
17
mei
€17
18:30
Nijdrop
Kloosterstraat 9

Opwijk, 1745 België
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

GBH

Org. Rock ’n Load Concerts

Deze show werd maar liefst driemaal verplaatst van datum, maar lijkt nu echt te gaan doorgaan. Indien er vragen zijn over de ticketverkoop, helpt Rock ’n Load Concerts graag verder. Bedankt voor het begrip!

GBH

Nu zijn er in onze regio al aardig wat punklegendes de revue gepasserd: zo denken we aan Casualties op Loco Loco Fest, of Discharge, Angelic Upstarts en UK Subs in Aalst. Toch blijft GBH een van de meest tot de verbeelding sprekende punknamen. Hun snedige punkrock klinkt soms eerder als rock ‘n’ roll “op speed”, maar beroerd nu ondertussen toch al 40 jaar menig punkhart.

In dat kader komen ze, zeven jaar na hun passage op Oilsjt Omploft Fest en na de passage van die andere punklegendes UK Subs, met hun “40th anniversary tour” de Nosta eens flink platwalsen. Overleeft de nieuwe Nijdrop classics als “Sick Boy” of “City Baby Attacked By Rats”? Who knows?! Kom dat zien!

Belgian Asociality

Deze rekels stonden al héél lang op het verlanglijstje van de Rock ’n Load-boys. Waarom dan niet boeken? Simpel toch! Want deze band is gewoon cultureel erfgoed, dames en heren, en moet als dusdanig behandeld worden. Je zou bijna zeggen, subsidieer die handel. Wees nu eens astamblieft niet asociaal en zorg dat je elk nummer komt meebrullen. Want kennen doe je ze zonder twijfel toch.

Capital Scum

Actief sinds 1984 en mee verantwoordelijk voor de beruchte Hageland Hardcore scene uit dat tijdperk: Capital Scum is een van dé boegbeelden die tot op vandaag nog moeiteloos als still standing kunnen worden beschouwd. De hardcore punks releasen zelfs binnenkort nog een split album met die andere legendes Agathocles: het mag snel duidelijk zijn dat deze band nog liever naar de toekomst kijkt dan naar het verleden.

+ This Means War

Dit concert is een organisatie van Rock ’n Load Concerts.

.

Het Corona-virus houdt stevig huis. De overheid heeft daarom beslist om alle bijeenkomsten te verbieden. Nosta blijft daardoor dus verplicht gesloten, er wordt een oplossing gezocht voor alle geannuleerde concerten. Bedankt voor het begrip en take care! Volksgezondheid gaat voor. We werken naarstig aan oplossingen om de geannuleerde data te laten plaatsvinden op een later…

Nosta gaat zwaar aangeslagen maar met opgeheven hoofd verder “15 januari 2020. D-day. Van Dolblij? Niet dus. Van Dramatisch. Ondanks de positieve motivatie en beoordeling door een onafhankelijke commissie, besliste minister Jambon om Nosta geen subsidie uit te keren.” Najaar 2016. Muziekclub-slash-jeugdhuis Nijdrop krijgt te horen dat haar concertwerking plots niet langer structureel zou worden…

Een gelukkig, muzikaal, spannend en verrijkend jaar is wat u met alle plezier meteen toewensen voor 2020, én waar we ook graag bij helpen! Hierbij daarom een compact en handig overzichtje met onze voorjaarsconcerten. 23.01 Ghost In The Machine Muzikanten Hannes d’Hoine en Han Stubbe (DAAU – Die Anarchistische Abendunterhaltung) en cinematograaf Stijn Grupping (Post uit Hessdalen) bundelen de artistieke krachten onder Ghost…

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
18:30
Kosten:
€17
Evenement Categorie:
Bekijk de evenement site

Nog in Nosta...