19
mei
€23
19:30 — 23:00
Nijdrop
Kloosterstraat 9

Opwijk, 1745 België
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DE MENS

Rock ‘n’ Roll rond Kerstmis

19u: doors
20u: support
21u: De Mens

⚠️ CONCERT VERPLAATST NAAR 19 MEI 2022 ⚠️

Aangekochte tickets blijven geldig, ticketkopers worden via mail op de hoogte gebracht. Bedankt voor jullie begrip, en take care!


De heren De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), weten niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-documentaire over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent.

Anno 2021 is dat niet anders: met frisse nieuwe singles (waaronder “Oostende”) onder de arm, trekt de groep naar de rockclubs en is hun kenmerkende panache alweer zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows, onder het motto “Duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar”.

Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

Het voorprogramma wordt voorzien door And Then Came Fall. Dit Leuvense duo bestaat uit Annelies Tanghe (vocals) en Sam Pieter Janssens (gitaar). Ze beschrijven zichzelf als een melancholische trip doorheen de herfst met veel soul. In 2018 brachten ze hun eerste album ”And Then Came Fall” uit vernoemd naar de bandnaam. In februari dit jaar hebben ze hun nieuwste single Should We uitgebracht.

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€23
Evenement Categorieën:
,

Nog in Nosta...