08
mrt
€12
19:30
Nijdrop
Kloosterstraat 9

Opwijk, 1745 België
Laden Evenementen
 • Dit event is voorbij.

 Avec Le Soleil Sortant De Sa Bouche [can]

 + La Jungle

Double bill van ongepolijste krautfunk? Coming right up! Het Canadese Avec Le Soleil Sortant De Sa Bouche en La Jungle weten moeiteloos de guurste noiseklanken te verweven met ijle elektronica. Dolletjes!

Avec Le Soleil Sortant De Sa Bouche [can]
Ze komen uit Montreal, spelen krautfunk tot ze erbij neervallen en dienen als experimentele expats bij uitstek. Hun nummers staan bol van onweerstaanbare grooves en subtiele elektronica. Het viertal deinst er dan ook niet van terug om een twintig minutenlange jam uit de psychedelische popgitaren te jagen.

La Jungle
Er broedt wat in Wallonië. Staalindustrie en kajaktochten tieren er weelderig, maar ook de alternatieve muziekscene boomt als nooit tevoren. The K., Cocaine Piss en It It Anita kende u reeds, nu is daar La Jungle. Het duo uit Bergen verklaart zelf ergens tussen kraut en techno te zitten en wie zijn wij om dat tegen te spreken. Ontdek het gerust zelf.

Pers

 • Indiestyle

  Zubberdust!


  De bandnaam van de jongens is waarschijnlijk even bizar als hun muziek, en dat laten ze in ‘Zubberdust!’, maar al te graag horen. Ben je fan van vreemde geluiden gemixt met gitaren en strakke percussie? Rep je dan naar de dichtstbijzijnde platenwinkel.

 • Knack Focus

  Instrumentale avonturiers


  Het Antwerpse Dans Dans - met Bert Dockx van Flying Horseman - en het Naamse La Jungle moeten zich van pseudoniem vergist hebben: Dans Dans klinkt als een benauwde tocht door de brousse, en La Jungle als een bezopen dansfeest in een zweterige kelder. De genres die ze in hun instrumentale cocktail blenden, zijn verschillend - Dans Dans opteert eerder voor jazz, La Jungle voor noise en krautrock -, maar de bestemming is dezelfde: het experiment.

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
19:30
Kosten:
€12
Evenement Categorie:

Nog in Nosta...

29
jun

Sir Jees: Coely [try-out]

19:30
Nijdrop

Rrraaahhh! Na vijf jaar rise & shine is het tijd voor de volgende stap van Coely. Debuutalbum ‘Different Waters’ brengt de hedendaagse hiphopqueen naar Nosta met een karrenvracht hits onder de arm. Beatville in da building! De rollercoaster startte zo’n vijf jaar geleden, nadat iemand haar zangtalent opmerkte in een Antwerps jeugdhuis. ‘Ain’t Chasing Pavements’…

31
aug

Deerhoof [us]

19:30
Nijdrop

Het is rauw, het rammelt en het raaskalt: maak kennis met de vale pop van Deerhoof. De art-rockers uit Californië trekken er deze zomer op uit met Red Hot Chili Peppers, waarna ze eind augustus landen in Nosta. Hoezee! Met twaalf albums – excuus, ze noemen het zelf doorgaans mixtapes – is de status van…

13
nov

Agnostic Front [us]

19:00
Nijdrop

De NYHC-legendes vinden hun weg vlot richting Opwijk: na Madball eerder dit jaar is het midden november tijd voor Agnostic Front! Ook zij spelen slechts één Belgische show, we leggen het bordje ‘Uitverkocht!’ alvast klaar. Waar we dachten dat Madball al best legendarisch is qua hardcore, doen we er nu nog een schepje bovenop. Hun…